Binnenkort jouw verhaal hier en je ervaringen met Rosoriginal.

✩✩✩✩✩

Roel van der Burgt 2021

Ik ben zeer tevreden over de fotosessie die Rogier heeft verzorgd van een door ons geplaatste buitenkeuken in Lelystad.

Het is niet zomaar een serie productfoto's geworden, hij heeft echt de beleving weten te vangen. Het gebruiksplezier spat ervan af! Dat is wat mij betreft een grote kwaliteit van hem en van meerwaarde voor ons.

✩✩✩✩✩

FAM REEUWIJK 2019

Nadat ik foto's had gezien van vrienden van ons, die bij Rosoriginal een fotoshoot hadden gedaan, was ik snel overtuigd. Dit wilde ik ook, deze keer met zijn alle in het zwart. Super mooi, van deze tijd en een mooi verjaardagskado. Bij binnenkomst was de klik er gelijk en de sfeer heel gezellig. Verschillende foto's gemaakt als gezin en van ieder apart. Zelf hadden we ook nog wat ideeën, welke Rogier heel mooi heeft vastgelegd. Heel blij met het resultaat, echt een aanrader om te doen.

✩✩✩✩

STEPHANIE 2018

Ik ben bij Rosoriginal terecht gekomen omdat zijn stijl mij erg aanspreekt. Ik vind zijn pure maar toch bewerkte portret foto's geweldig. Een afspraak gemaakt voor mijn 2 dochters en Ros begreep meteen wat ik wilde. De shoot verliep wat onrustig doordat de jongste van 1 er niet zoveel zin in had maar Ros bleef rustig en geduldig wat erg fijn was. Er zijn 2 prachtige portretten uitgekomen die nu vol trots in mijn huiskamer hangen. 

✩✩✩✩✩

TESSA 2017

Twee keer een fotoshoot gedaan, zwangerschap en Newborn. Het spreekt voor zich dat we uiterst tevreden waren de eerste keer, dus was de keus zo weer gemaakt om de Newborn shoot ook bij Rosoriginal te doen. Rogier denkt mee en heeft veel geduld en humor. Daarnaast heeft hij een stijl die ontzettend bij ons past. Al met al top en een aanrader!


✩✩✩✩✩

SHARDA 2015

Rogier zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en begeleidt je op een rustige manier om zo mooie shots te krijgen. Hij heeft zowel profielfoto's als foto's tijdens mijn open huis gemaakt. Vriendelijk, toegankelijk en betrokken in omgang. Denkt met je mee en kan ook prima zelfstandig aan de slag; met mijn open huis is hij zijn gang gegaan. Ik had geen tijd om ook maar iets van sturing te geven. Hij kon het prima zelf af, wat mij dus ook ontzorgd. Hij heeft hart voor wat hij doet.