Mijn passie beperkt zich niet tot alleen foto's maken. Ik geniet er ook van om zangers, zangeressen en bandjes vast te leggen. Of het nu gaat om een live optreden of het maken van cd-hoesjes, ik ben er om de energie en emotie van de muziek vast te leggen. Door mijn beelden kunnen artiesten hun muzikale reis visueel delen met hun fans en een blijvende indruk achterlaten.


Mart Hoogkamer

Zanger Mart Hoogkamer was de eerste artiest die in 2016 voor de lens van Rosoriginal Photography poseerde. Rosoriginal Photography heeft een rol heeft gespeeld bij het vastleggen van professionele foto's van Mart Hoogkamer, dit als onderdeel van zijn promotiemateriaal en voor zijn muzikale releases.

Mart Hoogkamer is een Nederlandse zanger die bekendheid verwierf met zijn  Nederlandstalige hits, zoals "Ik ga zwemmen" , "Neem er één van mij" en "Spanje". Doordat hij ervoor heeft gekozen om met Rosoriginal Photography samen te werken, kunnen de foto's een belangrijk onderdeel zijn geweest van zijn visuele presentatie als artiest.
Menno Aben

Menno Aben is een zanger uit Alphen aan den Rijn die regelmatig naar Rosoriginal Photography komt om nieuwe foto's te laten maken en content te creëren voor zijn social media-accounts. Ik biedt een totaal pakket aan om artiesten zoals Menno te helpen bij het vastleggen van professionele afbeeldingen en het creëren van visuele content voor hun online aanwezigheid.Het lijkt erop dat Rosoriginal Photography een populaire keuze is geworden voor zangers en zangeressen die nieuwe foto's willen laten maken en covers willen laten creëren. Het is geweldig om te horen dat meerdere artiesten de weg naar Rosoriginal hebben gevonden en gebruikmaken van deze diensten.

"Het hebben van professionele foto's en aantrekkelijke covers kan zeker bijdragen aan de uitstraling en het succes van artiesten in de muziekindustrie. Het helpt hen om zichzelf op een professionele manier te presenteren en een visuele identiteit te creëren die resoneert met hun fans".


Niet alle covers hieronder zijn door mij gemaakt, wel zijn alle foto's uiteraard van mij.